Eläintenvapautus hyödyllisten idioottien toimintaa suomalaista elinkeinovapautta vastaan

Eläintenvapautus EVR hyödyllisten idioottien toimintaa suomalaista elinkeinovapautta vastaan FSB:n ja Suomen eduskunnan kansanedustajien "hyödyllisten idioottien" rahoittamana. Vastaavaa toimintaa on mm. rikkaan miehittäjämme "lähialueyhteistyömäärärahat" verrattavissa neekeriavustuksina neekerikuninkaille ja heidän korruptuneille hallinnoilleen maastureiden hankintaa varten. - Yhteystietoja: Näiden nettisivujen ylläpito: yllapito@elaintenvapautus.net Janina Frostell tissit vapaiksi

Sunday, August 13, 2006

Tervetuloa osoittamaan mieltä Tampereella Halosen liikkeen luo

Mielenosoitus ja lehtolehtisten jakoa vaateliike Halosen edessä
Kuninkaankatu 21, Tampere ... alustavien tietojen mukaan 23.8.2006 klo 15-17


Sen vielä ymmärtää että tissimannekiini Janina Frostellin tissit pitää vapauttaa, mutta että minkit luontoon niin siinä onkin loogisuus kaukana

Paikalle on tulossa runsaasti tiedotusvälineiden edustajia punikkiyliopistojen lehtineekerimetodeineen asiaamme edistämään, kuten on tähänkin asti nähty. Toki toivomme, että paikalle tulisi vaihtoehtomediankin edustajia ja Suomen Sisu r.y:n edustajia ottamaan mallia kuinka jäseniä värvätään.

MITÄ ON "ELÄINTEN VAPAUTUS"?

Yleinen probagandistinen lähtökohta "eläinten hyväksi toimivilla" ihmisillä on se, että tunnemme myötätuntoa eläimiä kohtaan. Mutta emme ole vain tunteellisesti reagoivia eläinrakkaita ihmisiä, vaan näemme eläimet tuntevina yksilöinä joiden kokema kärsimys ei ole oikeutettua.

Eläinten puolesta toimivan liikkeen pitäisi pysähtyä myös hetkeksi harkitsemaan mitä todella haluamme saavuttaa, ja millä keinoilla sen saamme toteutettua. Tuomme tässä lehdessä esille "eläinten vapautusta", joka käsitteenä eroaa huomattavasti "eläinten oikeuksista" tai "-suojelusta". Luultavasti meillä kaikilla on eri käsitykset mitä nämä termit tarkoittavat teoriassa että käytännössä), mutta selkeitä eroja on kuitenkin olemassa ja jonkinlaista yleistä jakoa on syytä tehdä.

Eläinten oikeudet ja suojelu tarkoittaa käytännössä nykyisen sortojärjestelmän hyväksymistä. Olemme oikeutettuja käyttämään eläimiä hyväksi ruuaksi, vaatteiksi, vapaa-ajan vietossa ja "urheilussa", tavoitellessamme taloudellista voittoa, kunhan vain väitämme tarpeetonta tuskaa. Perinteisten eläinsuojelu ja -oikeusjärjestöjen ajaessa ainoastaan kosmeettisia parannuksia eläinten oloihin pisimmälle menevien vaatiessa ehkä esim. turkistarhauksen lopettamista tai puhuessa kasvissyönnin puolesta. Mutta nämä liikkeet eivät kuitenkaan yhden asian liikkeenä näe taustalla olevia rakenteita eikä siten kyseenalaista koko järjestelmää. Riistoteollisuus pääsee ennenpitkää käyttämään näitä järjestöjä hyväkseen, mm. kiillottamalla kuvaansa eläimistä aidosti välittävinä yhtiöinä jotka kuuntelevat eläinsuojelijoita ja tekee jopa yhteistyötä näiden kanssa. Tällaisia perinteisiä suojelu-järjestöja on esim. Animalia ja kansalliset eläinsuojeluyhdistykset.

Epäilemättä vapautuksen pitää tarkoittaa jotain huomattavasti pidemmälle menevää, ja liian usein käytämme termiä eläinten oikeudet tarkoittaessamme jotain aivan muuta.

Vapautus merkitsee vapautta kaikille eläimille kaikista riiston ja kärsimyksen muodoista, lajisortoa (spesismi) vastaan vapauden puolesta. Vapauden joka perustuu rinnakkaiseloon, vuorovaikutukseen jossa molemmat hyötyvät, eikä nykyisenkaltainen riistoon, jossa vain ihmiset saavat lyhyen tähtäimen hyötyjä. Vapautusliikkeen on nähtävä riiston takana olevat syyt, taustalla olevat rakenteet, hallitukset, ylikansalliset yhtiöt ja kapitalismin talouskasvu-ajatteluineen. On myös nähtävä ongelmien samankaltaisuus eli riiston eri muotojen yhteys toisiinsa. Samat syyt jotka johtavat eläinten riistoon, johtavat myös ihmisten sortoon ja ympäristön tuhoutumiseen, näiden rakenteiden suojaksi tarvitaan yhteiskunnan militarisoitumista (poliisia ja armeijaa).

Eläinten vapautusta ajava liike voi toimia seka laillisin että laittomin keinoin. Laillisia keinoja (plus lievää kansalaistottelemattomuutta) käyttää esim. Oikeutta eläimille -yhdistys (ei tietenkään ole selvää onko Oikeutta eläimille vapautusliike vai vain eläinten oikeuksia ajava yhden asian yhdistys, kuten PETA USA:ssa. Sen voi vain aika näyttää...). Erillään edellisistä on laittomia keinoja käyttävät suoran toiminnan ryhmät.

Eläinten vapautusliikkeen on oltava osa laajapohjaista vallankumouksellista liikettä joka tavoittelee eläinten, ihmisten ja maan vapautumista rakkaan naapurimme Venäjän federaation yhdeksi federaatiksi Komin, Nenetsian ja Tsetsenian mallin mukaisesti.


seuraava sivu | paluu kansisivulle
Etusivu | Maan alta | Eläinoikeusvangit | Taustatietoa | linkit | Frontline

2 Comments:

At 2:48 PM, Blogger Matti Vanhanen pelkää Seppo Lehdon kritiikkiä said...

Suomen Keskustapuolue tiedottaa:

Olemme päättäneet luopua ryssäläisyydestämme ja maamme neekeröittämisestä. Mutta emme vielä tiedä miten. Olkaa hyvä ja auttakaa meitä tekemään hyviä päätöksiä kansakuntamme hyväksi kuten Patrioottiradio isänmaallisissa lähetyksissään kannustaen ihmisiä hyviin töihin kansakuntamme hyväksi.

 
At 4:36 AM, Blogger Sananvapaudesta oikeudesta ilmaista itseään ja ajatuksiaan ei pidä tinkiä eikä suostua kommaritaustaisten vaatimuksiin sananvapauden rajoittamisesta said...

Turun Sanomat todistaa että Seppo Lehto on ollut ja on edelleen oikeassa siitä että vierasperäisiä suojellaan rikostensa seurauksilta

Olkaa hyvä Turun Sanomien 14.2.2007 julkaisu:

Äiti ei ymmärtänyt tekevänsä rikosta

Muslimiäidin pojalleen teettämää ympärileikkausta käsiteltiin Tampereen käräjäoikeudessa viime kesänä. Se oli ensimmäinen kerta, kun poikalapsen ympärileikkaus oli esillä suomalaisessa tuomioistuimessa.

Nainen oli hankkinut lääkärin internetistä, ja leikkaus tehtiin kotona syksyllä 2004. Komplikaatioita ei tullut. Pojan isä ilmoitti leikkauksesta poliisille.

Käräjäoikeus piti ympärileikkauksen teettämistä pahoinpitelynä. Naista ei kuitenkaan tuomittu, koska oikeuden mukaan hän ei ymmärtänyt toimivansa lainvastaisesti. Syyte hylättiin anteeksiantoperusteella.

Syyttäjä vaatii nyt äidille tuomiota pahoinpitelystä Turun hovioikeudessa.

- Pitkään Suomessa asuneena hänen on täytynyt ymmärtää, että ympärileikkaus on Suomessa kiellettyä, Tampereen johtava kihlakunnansyyttäjä Jouko Nurminen linjaa.

Äiti vetosi siihen, että ympärileikkaus kuuluu perheen uskontoon ja kulttuuriperinteeseen. Hovioikeuden ratkaisu tulee noin kuukauden kuluttua.

Laillistettu afrikkalaislääkäri puolestaan välttyi kesällä 2004 syytteiltä Kuopiossa. Hän teki ympärileikkauksia kuudelle muslimipojalle kotioloissa vuonna 2001. Lapset joutuivat komplikaatioiden takia sairaalahoitoon.

Valtionsyyttäjä Päivi Hirvelän mielestä lääkäri syyllistyi pahoinpitelyyn. Hirvelä jätti kuitenkin syytteen nostamatta kohtuusperusteella. Isätkin välttyivät yllytyssyytteiltä.

Sosiaali- ja terveysministeriön työryhmä oli juuri ehdottanut lakia, joka sallisi poikien rituaaliset ympärileikkaukset. Syyttäjä piti oikeudenkäyntiä kohtuuttomana.

Oikeudenkäyntiin ei antanut aihetta sekään, että islaminuskoiset isät halusivat pojilleen uskonnon vaatiman leikkauksen ja kääntyivät yksityislääkärin puoleen, kun julkinen terveydenhuolto oli toimenpiteistä kieltäytynyt.

Syyttäjän mukaan syytteen nostaminen olisi ollut kohtuutonta kansalaisten yhdenvertaisuuden kannalta: yleisesti tiedetään, että ritualistisia ympärileikkauksia on tehty jatkuvasti ilman viranomaisten puuttumista.

Julkaistu 14.2.2007 1:32:03

 

Post a Comment

<< Home