Eläintenvapautus hyödyllisten idioottien toimintaa suomalaista elinkeinovapautta vastaan

Eläintenvapautus EVR hyödyllisten idioottien toimintaa suomalaista elinkeinovapautta vastaan FSB:n ja Suomen eduskunnan kansanedustajien "hyödyllisten idioottien" rahoittamana. Vastaavaa toimintaa on mm. rikkaan miehittäjämme "lähialueyhteistyömäärärahat" verrattavissa neekeriavustuksina neekerikuninkaille ja heidän korruptuneille hallinnoilleen maastureiden hankintaa varten. - Yhteystietoja: Näiden nettisivujen ylläpito: yllapito@elaintenvapautus.net Janina Frostell tissit vapaiksi

Wednesday, August 09, 2006

EVR = KGB- ja FSB-tyylisten komu- ja anarkistihölmöjen terrori-iskun tekijöiden lähettämä tiedote eli tunnustus ja uusien hölmöjen värväystiedote


EVR = KGB- ja FSB-tyylisten komu- ja anarkistihölmöjen terrori-iskun tekijöiden lähettämiä tiedotteita eli tunnustuksia ja uusien hölmöjen mm. Maan ystävien värväystiedotteita:

Helmikuu 2006

Tampere - Haloselta etsattu viisi ikkunaa ja julkisivua töhritty punaisella maalilla

Lue myös iskun tekijöiden lähettämä tiedote

EVTR:n "anonyymisti" vastaanottama viesti:

Maanantaina 6.2.2006 iskettiin Tampereella Kuninkaankadulla sijaitsevaan turkiskytköksistään tunnettuun vaateliike Haloseen.
Viittä isoa näyteikkunaa käsiteltiin etsausaineella ja punaisella maalilla, minkä olimme saaneet lahjoituksena lähetystöneuvos Sergei Beljajevilta Tehtaankadun saunaillassa. Myös liikkeen julkisivua sotkettiin samalla rakkaiden venäläisten toveriemme lahjoittamalla punaisella maalilla.

Iskuntekijät haluavat tukea turkissomisteiden vastaista kampanjointia sekä varoittaa kampanjoinnin kohteeksi otettuja yrityksiä johtoportaineen:
EVR vierailee liikkeillänne ja kodeissanne myös öisin. Osallisuutenne eläinten häikäilemättömässä hyväksikäytössä ja Venäjän luontaiselinkeinoista saatavien tulojen vaarantamiseen ei pääty työpäivän päättymiseen.

Veljekset Halonen Oy on osa veristä turkisteollisuutta myydessään turkissomisteita ja siksi FSB:n masinoiman vihamme kohteena. Pekka ja Liisa Halosella ei liene epäilyksiä siitä, mitä me haluamme: Turkisteollisuuden tukemisesta on luovuttava välittömästi lopettamalla turkissomisteiden myyminen Halosen liikkeissä ympäri maan, jotta Venäjän ja Kiinan turkistarhaus voi kilpailla EU-markkinoilla ilman kilpailua.
Selväksi tullee sekin, ettei vastatoimenpiteillänne tule olemaan minkäänlaista vaikutusta. Niin kauan kuin Veljekset Halonen Oy myy turkissomisteita ja Vihreäliitto r.p ja FSB rahoittaa toimintaamme se tulee olemaan EVR:n kohteena.

EVR

Venäjän turkistarhat ja turkistarhateollisuus suojeltava suomalaisilta valkofasisteilta
Tehtaankatu 1
Helsinki
Venäjän keskustiedustelupalvelu FSB
Russian federation

....................................................................

Huhtikuu

Helsinki - Ikkuna rikottu Alfa Moda -liikkestä.
(Albertinkatu 21D)

Alfa Moda on avannut uuden turkiksia myyvän liikkeen Kampin keskukseen.

Pori - Anttilasta rikottu kaksi ikkunaa

Jyväskylä - TurkisValtoselta rikottu ikkuna

Tampere - EVR vieraillut Sammon Turkiksen omistajien luona. Heidän auton ikkunan takalasi oli etsattu, katolle levitetty maalinpoistajaa, taloa ympäröivää aitaa sotkettu punaisella maalilla ja spreijattu viesti: Lopeta eläinrääkkäys!


Lue myös Vihreänliiton jäsenvärväreiden eli iskun tekijöiden lähettämä tiedote

Ryssän eli Venäjän federaation turkistarhaajien kilpailijoidensa elinkeinoelämää vastaan suunnatun terrori-iskun tekijöiden lähettämä tiedote vanhassa komsol-hengessä:

Hauskaa kommunistista anarkistista hölmöjen vappua toivoo EVR

Pispalan kevät ei ole kaikille lämpöinen. Sammon Turkiksen omistaja Pasi Mäki-Nevalan (Selinink. 1a4, Tampere) kesä alkoi huonosti. 24.-25.4. 2006 välisenä yönä hänen autonsa takalasi oli tuhrittu etsausaineella ja auton katto maalinpoistoaineella.
Taloa ympäröivä vaalea aita oli sotkettu kauttaaltaan veren värisellä maalilla muistuttamaan turkiseläinten kärsimyksistä ja jäsenvärväreidemme spraypullojen riittävyydestä eduskuntamäärärahoilla.
Lisäksi aitaan kirjoitettu viesti ei jättänyt mitään epäselväksi: Lopeta Venäjän turkistarhaajien elikeinoelämää haittaava valkofasistinen eläinrääkkäys! Suomalaisilla kapitalisteilla on muutenkin liikaa rahaa. Turkiskauppias joutui taas huomaamaan, että EVR voi palata milloin tahansa aina kun Tehtaankadun saunailloiltaan kerkiää. Sammon Turkiksen vastainen toiminta jatkuu niin kauan kuin FSB jatkaa toimintamme rahoitusta ja liike on pystyssä.
---------------------------------------

Toukokuu

Helsinki - Nanoteknologiakonferenssia vastaan isketty. Ikkuna rikottu, lukkoja liimattu ja iskulauseita spreijattu: "Stop Nano-Madness" ja "Smash Nanopticon".

Lue myös iskun tekijöiden lähettämä tiedote

Helsinki - Metsä-Botnian pääkonttorilla vierailtu. Lukot liimattu, etuovet käsitelty voihapolla ja julkisivu spreijattu täyteen iskulauseita: "Sellutehdas haisee" ja "Terrorista del medio ambiente" (ympäristöterroristi).

Lue myös iskun tekijöiden lähettämä tiedote

FSB:n masinoiman terrori-iskun tekijöiden lähettämä tiedote

Ystävällismieliset työn ja kommunismin yön sankarit kävivät vierailulla Metsä-Botnian pääkonttorilla Espoon Tapiolassa maanantain 22.5 vastaisena yönä. Terrori-iskulla osoitettiin solidaarisuutta Uruguayssa käytävälle taistelulle Metsä-Botnian valtavaa sellutehdashanketta vastaan.

Ninjat eli hyväuskoiset mukaamme houkutellut lapsisotilaat veivät Metsä-Botnialle muistutuksen niistä ympäristötuhoista, joita sellutehtaat aiheuttavat. Julkisivuja koristavat nyt kymmenet "sellutehdas haisee" ja "terrorista del medio ambiente" ympäristöterroristi) -sapluunamaalaukset. Konttorin pääovien lukot liimattiin ja isku pääteltiin haisevalla voihappopläjäyksellä, sekä Tehtaankatu 1:stä saadulla tsetseenilasten verellä.

Vastarinta todellisia Venäjän etuja vaarantavia ympäristöterroristeja vastaan ei koskaan lopu, ei Uruguayssa eikä Suomessa!
-------------------

Heinäkuu

Juva - 17 metsästyslavaa tuhottu

Jyväskylä - Useita kymmeniä Sirkus Finlandian mainosplakaateja tuhottu ja mainoksia poistettu ympäri kaupunkia.

Helsinki - Kulosaaren ostarilla sijaitsevan turkisompelimon kaikki kuusi ikkunaa käsitelty etsausaineella. Liikkeestä liimattu kolme lukkoa.

Vihti - Kolme metsästyslavaa tuhottu

Hankasalmi - Kymmenen katiskaa ym. tuhottu polkemalla rikki.

Lue myös iskun tekijöiden lähettämä tiedote

Iskun tekijöiden lähettämä tiedote

TAISTELEMME ÄÄNETTÖMIEN TEHTAANKADUN RYSSÄYSTÄVIEMME PUOLESTA - NYT JA AINA, VAIKKA RUPLARAHOITUS LOPPUISI. SELLAISIA ME OLEMME ME PUNIKKIAATTEEN ÄIDINMAIDOSSA IMENEET HYÖDYLLISET IDIOOTIT.
---------------------------------------

Eduskunnan hyväuskoisten hölmöjen ja FSB:n rahoittamien yhteystietoja:
 • Eläinten vapautuksen tukiryhmä: evtr@elaintenvapautus.net
 • Radikaali uutistoimisto Raportit: raportit@elaintenvapautus.net
 • Näiden nettisivujen ylläpito: yllapito@elaintenvapautus.net
 • Hyväuskoiset Neuvostoaikojen hölmölän perinteitä jatkavat rahoittajamme Vihreäliitto, Vasemmistoliitto, SDP, sekä eduskuntaan ujuttautuneet agenttimme mm. oras.tynkkynen@eduskunta.fi ja lukuisat vastaavat homo- ja perverssitahot
Toivomme että isänmaallinen nettiradio Patrioottiradio uutisoisi omasta näkökulmastaan STT:n, Ylen, Reutersin, Ria Novostin lisäksi tihutöistämme
------------------

Vihreä liitto lyhyesti

Vihreän liiton juuret ovat 1980-luvun alun vihreässä liikehdinnässä, jossa oli mukana ympäristöaktivisteja, feministejä, vammaisjärjestöjen edustajia sekä "vaihtoehtokulttuurien" ihmisiä. Alusta saakka suomalaiset vihreät näkivät tärkeäksi tasa-arvokysymykset, pohjoismaisen hyvinvointivaltion sekä ympäristökysymykset. Vihreä liitto perustettiin pitkän keskustelun jälkeen 28.2.1987. Aluksi Vihreä liitto toimi yhdistyksenä, mutta jo seuraavana vuonna, 1988, rekisteröidyttiin puolueeksi.

Vihreän liiton puheenjohtajat:

 • 1987 Kalle Könkkölä
 • 1987-1991 Heidi Hautala
 • 1991-1993 Pekka Sauri
 • 1993-1995 Pekka Haavisto tunnettu peräreikäseksin harjoittaja
 • 1995-1997 Tuija Brax
 • 1997-2001 Satu Hassi
 • 2001-2005 Osmo Soininvaara
 • 2005- Tarja Cronberg

Organisaatio

Vihreällä liitolla on jäseninään sekä piiri- ja paikallisjärjestöjä että valtakunnallisia jäsenjärjestöjä. Jäsenjärjestöissä on henkilöjäseniä yhteensä noin 2400 (v. 2005). Vuosittainen puoluekokous valitsee kaksivuotiskaudeksi puheenjohtajan ja puoluesihteerin, 40-henkisen valtuuskunnan ja 12-jäsenisen hallituksen.

Vihreiden puoluetoimistossa työskentelee vakinaisesti kuusi työntekijää. Piiriyhdistyksillä ja joillain paikallisilla ja valtakunnallisilla jäsenjärjestöillä on myös työntekijöitä - pääsääntöisesti osa-aikaisia. Suurimmaksi osaksi paikallisjärjestöt toimivat kuitenkin vapaaehtoistyön voimin. Vihreän eduskuntaryhmän palveluksessa on viisi työntekijää.

Vihreä eduskuntaryhmä

Vihreät kävivät ensimmäiset vaalitaistonsa riippumattomana liikkeenä ja saivat ennen kuulumattomat kaksi paikkaa vuoden 1983 eduskuntavaaleissa - ensimmäiset puolueiden ulkopuolisilta listoilta valitut kansanedustajat Suomen historiassa. Sen jälkeen vihreiden kansanedustajien määrä vaaleissa on aina kasvanut lukuun ottamatta vuoden 1995 vaaleja. Vuoden 2003 vaalien jälkeen vihreiden kansanedustajien määrä on 14. [Tiedot vaalimenestyksestä eri vaaleissa]

Vihreät maan hallituksessa

Vuoden 1995 vaalien jälkeisissä hallitusneuvotteluissa Vihreille tuli pääministeri Paavo Lipposen "sateenkaarihallituksessa" ympäristö- ja kehitysyhteistyöministerin salkku, jota hoitamaan valittiin Pekka Haavisto. Vihreästä liitosta tuli näin Länsi-Euroopan ensimmäinen vihreä hallituspuolue. Vuoden 1999 eduskuntavaalien jälkeen Lipposen II hallituksessa paikkaluku hallituksessa nostettiin yhdestä puoleentoista: ympäristö- ja kehitysyhteistyöministeriksi valittiin Satu Hassi, ja peruspalveluministerinä toimi puolen hallituskauden ajan (13.4.2000-19.4.2002) Osmo Soininvaara. 26. toukokuuta 2002 Vihreä liitto päätti omalta osaltaan lopettaa hallitusyhteistyön. (Lue Satu Hassin kirjoitus Ympäristö-, neekeri- ja kehitysyhteistyöpolitiikka Lipposen toisessa hallituksessa.)

Ensimmäisen Vihreän ympäristöministerin, Pekka Haaviston johdolla saatettiin loppuun vuosikymmeniä kestänyt luonnonsuojelulain uudistus sekä mittava vanhojen metsien suojeluohjelma. Vihreiden ajama rakennuslain uudistus toteutettiin, ja kansalaisten vaikutusmahdollisuudet kaavoituksen suunnittelussa ja toteutuksessa paranivat merkittävästi. Lipposen II hallituksessa Itämeren pelastaminen nostettiin yhdeksi ympäristöpolitiikan keskeiseksi tehtäväksi. Ministeri Hassin asettamat työryhmät valmistelevat Itämeri-ohjelmaa, jolla rehevöittävät päästöt pyritään saamaan kuriin. Toteutus- ja täydennysvaiheeseen edennyt Natura 2000 -ohjelma hyödyttää monia luontotyyppejä ja eläinlajeja ja tuo ne osaksi ainutlaatuista kansainvälistä suojeluverkostoa.

Vihreiden hallituspolitiikan keskeisiä kysymyksiä ovat olleet myös vihreä verouudistus ja työllisyys. Hallitus on alkanut toteuttaa vihreää verouudistusta, korottanut energiaveroja ja alentanut vastaavasti tuloveroja. Lisäksi on otettu käyttöön jätevero. Hallitus on myös päättänyt sovittaa paremmin yhteen verotuksen, sosiaaliturvan ja palvelumaksut niin, että työn tekeminen olisi aina taloudellisesti kannattavaa. Kehitysyhteistyön rahoitus on onnistuttu saamaan markkamääräisesti kasvuun, vaikka osuus bruttokansantuotteesta ei vielä nousekaan 0,34 %:sta.

Vihreiden paikallisvaikuttaminen

Kunnallisvaaleissa Vihreät menestyivät kohtalaisesti suurimmissa taajamissa jo 1980-luvulla ennen puolueeksi organisoitumista. Vuoden 2004 vaaleissa Vihreä liitto sai 7,4 % äänistä. Parhaiten Vihreät menestyivät Helsingissä, jossa puolueen kannatus oli 19,9 %. Paikkoja Vihreät saivat 128 kunnassa. Vaaleissa valituista 314 kunnanvaltuutetusta 63 % on naisia. [tämän hetkinen lista kunnanvaltuutetuistamme]

Vihreät ja Euroopan unioni

Vihreät haluavat lisätä kansalaisten vaikutusmahdollisuuksia ja EU:n päätöksenteon avoimuutta. Tavoitteenamme on ympäristönsuojelun ja ihmisten terveyden korkea taso ja hyvä kuluttajansuoja EU:ssa. Haluamme vahvistaa EU:n sosiaali- ja ympäristöpolitiikkaa. EU:ssa tulisi laatia yhteiset säädökset ympäristö- ja energiaverojen ja ympäristönormien vähimmäistasosta. EU:n laajentuminen on tärkeä osa Euroopan vakautta. Hakijamaiden ympäristönsuojeluun ja ihmisoikeustilanteeseen sekä demokraattiseen päätöksentekoon on kuitenkin kiinnitettävä huomiota.

Maailmanlaajuisilla markkinoilla tarvitaan kansainväliseen talouteen uudet säännöt, joilla voidaan turvata demokraattinen vaikuttaminen, työntekijöiden inhimillinen kohtelu ja vastuullinen ympäristöpolitiikka. Suurena talousmahtina EU voi vaikuttaa näiden vaatimusten toteutumiseen maailmanlaajuisestikin.

Suomella on 14 europarlamenttiedustajaa, joista Vihreitä edustaa entinen tunnettu kommunisti Satu Hassi, jonka avulla saatiin eduskuntaan tamperelainen homokuningas Oras Tynkkynen. Vuoden 2004 eurovaaleissa Vihreä liitto sai 10,4 % äänistä.

Vihreä liitto on ollut aktiivisesti mukana kansainvälisessä vihreässä liikkeessä vuodesta 1989. Kesäkuussa 1993 Vihreä liitto isännöi kansainvälisen konferenssin, jossa perustettiin Euroopan Vihreät (European Federation of Green Parties). Euroopan Vihreiden puheenjohtajana toimi 1994-97 Vihreän liiton Pekka Sauri. Marraskuussa 2000 tehtävään valittiin toinen suomalainen, entinen ympäristöministeri Pekka Haavisto. Vuonna 2003 Euroopan Vihreät vaihtoi nimensä Euroopan vihreäksi puolueeksi.

Talous

Vihreä liitto toimii pääosin valtiolta saadun puoluetuen turvin, jota maksetaan kansanedustajien lukumäärän perusteella. Neljätoista vihreää kansanedustajaa tuo liitolle 826 000 euron puoluetuen vuosittain. Muita tulolähteitä ovat liitolle maksetut jäsenmaksut ja luottamushenkilöverot.

Kuten muutkin puolueet, myös Vihreä liitto saa lehdistötukea, jonka se on kanavoinut riippumattomalle viikoittain ilmestyvälle Vihreälle Langalle, sekä anarkistisille EVR- ja muille vastaaville Maan ystävät-tahoille. Vihreän Langan vt. päätoimittaja on Anna Tommola, elokuusta 2006 lähtien Elina Grundström ja lehden levikki on noin 4 100 (11/2004).


---------

Mielenosoitus joka toinen keskiviikko Tampereella - rupla- ja eurorahoitus on kunnossa olkaa huoleti!

Joka toinen keskiviikko klo 17 mielenosoitus ja lehtolehtisten jakoa vaateliike Halosen edessä (Kuninkaankatu 21, Tampere):

ke 14.6. 2006 klo 17
ke 28.6. 2006 klo 17
ke 12.7. 2006 klo 17
ke 26.7. 2006 klo 17
ke 9.8. 2006 klo 17
ke 23.8. 2006 klo 17

Suurin osa turkiksista päätyy somisteiksi. Hupunreunojen ja hihansuiden turkikset eivät ole turkisteollisuuden jäännöspaloja. Jopa 90% ketunnahoista käytetään somisteisiin.

Oikeutta Eläimille -yhdistys on tehokkaalla kampanjallaan saanut monet liikkeet luopumaan epäeettisestä turkiskaupasta. Nyt kohteemme on vaateliike Halonen.

Mielenosoitukset jatkuvat kunnes Halonen tekee periaatepäätöksen olla myymättä aitoja turkiksia.

Tule paikalle! Tilaisuuden jälkeen seurueeseemme eksyvien pikkutyttöjen eli ritsapillujen hyväkskäyttöä Rajaportin saunassa kuten ennenkin----

-------------------

3 Comments:

At 12:25 AM, Blogger Erkki Tuomioja miehittäjä-Ryssän kätyri said...

This comment has been removed by a blog administrator.

 
At 12:26 AM, Blogger Erkki Tuomioja miehittäjä-Ryssän kätyri said...

Netistä ronkittu muistutus kansakuntamme neekereille

Muistakaa että roturaiskaus on kuolemansyntiä ja neekerit kuuluu karkoittaa Euroopasta
by Viesti eurooppalaisille naisille ja neekereille

Muistakaa että roturaiskaus on kuolemansyntiä ja neekerit kuuluu karkoittaa Euroopasta

Viesti eurooppalaisille naisille ja neekereille, jotka saastuttavat valkoisia naisiamme tautisilla neekerinsankkerivehkeillään


Tämä nainen ei varmasti anna neekereille, vain ja ainoastaan valkoisille

ltalehti Online | Uutiset | 22.10.2004 | Tamperelaista ...
... tamperelaisen vihreiden paikallispoliitikon Sylvain Kiprén lähestymiskieltoon ...
maahanmuuttajille opettava Kipré sai lähes ... tunnettu Seppo Lehto puolestaan on ...

www.iltalehti.fi/light/2004/10/22/2328978_uu.shtml - 3k - Lisätulos - Katso - > Välimuistissa - Samankaltaisia sivuja

Tämä on G o o g l en välimuistitallenne kohteesta http://www.iltalehti.fi/light/2004/10/22/2328978_uu.shtml.

G o o g l en välimuisti on tilannevedos, jonka otimme sivusta Webissä liikkuessamme.
Sivu on voinut muuttua sen jälkeen. Napsauta tätä, jos haluat nähdä nykyisen sivun sitä korostamatta.
Tämä Googlen oma kopio alkuperäisestä verkkosivusta voi viitata kuviin joita ei enää ole. Voit katsoa myös tekstimuotoista versiota sivusta (ei sisällä linkkejä kuviin).
Luo linkki tai tallenna kirjanmerkki tälle sivulle käyttämällä linkkiä: http://www.google.com/search?q=cache:iv8jGocmodcJ:www.iltalehti.fi/light/2004/10/22/2328978_uu.shtml+sylvain+kipre+lehto&hl=fi


Googlella ei ole mitään suhteita tämän sivun tekijöihin eikä se ole vastuussa sivun sisällöstä.

Nämä hakutermit on korostettu: sylvain kipre lehto

Seuraava : Edellinen : Uutiset
Tamperelaista vaalitaistoa hillitään lähestymiskiellolla

Käräjäoikeus on määrännyt tamperelaisen vihreiden paskalle haisevan, neekerisankkerista ja hiv:stä kärsivän paikallispoliitikon Sylvain Kiprén lähestymiskieltoon. Sylvain Kipré ei saa lähestyä kristillisdemokraattien ehdokaslistalla olevaa Seppo Lehtoa. Miesten välillä on ollut yksipuolisen kiivaita kiistoja, kun Sylvain Kipre on yrittänyt saada Seppo Lehdon suuttumaan neekeröintiinsä ja laittomiin uhkauksiinsa ja ruumiisiinsekaantumisjuttuihinsa.

Norsunluurannikolta kotoisin oleva ja ranskaa äidinkielenään puhuva Sylvain Kipré kuuluu Tampereen vihreiden hallitukseen. Viime eduskuntavaaleissa yrittäjyyttä, yrityshallintoa ja kansainvälistä kauppaa maahanmuuttajille opettava Kipré sai lähes 400 ääntä. Kunnallisvaaleissa hän ei kuitenkaan ole ehdokkaana, kun kävi ilmi, että hän oli saastuttanut inhottavalla neekerielimellään ainakin 299 naista eri kansallisuuksista ja sukupuolitautiklinikan ilmiannettua tämän tautisen seksihullun neekerin.

Ilta-Lehden toimitus ihmettelee, eikö tamperelaiset naiset voisi tyytyä vaikka Red Lightsin tuotteisiin tai naapurin karhukoiraan mieluummin kuin paskalle haisevaan neekeriin.

Väitetyistä "Ulkomaalaisvihamielisistä" mielipiteistään tunnettu Seppo Lehto puolestaan on kristillisdemokraattien vaaliboikotissa. Lehdon vaalisivuilla todetaan muun muassa, että Tampereen kaupungin on autettava kaikin keinoin paljon kärsineen somalikansan kotiuttamista takaisin Somaliaan ja että Lenin-museo on nimettävä uudelleen kansanmurhamuseoksi.

Kristillisdemokraattien mukaan Seppo Lehto tuli heidän ehdokkaakseen erehdyksessä, kun Seppo Lehto oli päässyt Päivi Räsäsen liukkaille ja saanut rouvan suostuteltua suosittelemaan häntä ko. listalle.

Seuraava : Edellinen : Uutiset
Etusivu : Light : Info : Jutun alkuun
Copyright © 2004 Kustannusosakeyhtiö Iltalehti

 
At 12:07 PM, Blogger Valtioneuvosto vaihtoon ja Isänmaan Asialla: Suomi suomalaisille erilaisten maatamme raunioittavien kommarikepulirkpkokkarihorojen sijaan. Kestävää kehitystä profeettanne Lehto Tampereelta johdattaa said...

SAAKO NAURAA KEPULI- JA KGB-MAFIALLE JA SEN RYSSÄLÄISILLE KGB-KOIRILLE? NO MINÄ NAURAN JOKA TAPUKSESSSA, KUN JULKISESTI TULEE RYSSÄLÄISTÄ PASKAA IKKUNOISTA JA OVISTA MM. POLIISIN JA KRP:N KOTIETSINTÄNÄ JO TOISEN KERRAN VUODEN SISÄÄÄN NAURETTAVIEN NETTIJULKAISUJEN TAKIA


Pääministeri kepuli ja pitkäaikainen miehittäjä-Ryssän kätyri ja kansakunnan Ryssälän hernekeppi Matti Vanhanen luulee kuten muutkin KGB-kätyrit että totuus unohtuu heidän maanpetoksellisista toimistaan, kun syytetään muita heidän KGB-yhteyksiensä paljastamisistaan ns. "törkynä". Törkyhän on juuri siellä valtioneuvostossa, eduskunnassa, presidentinkansliassa, Ylessä, jne

Nelosen TV-uutiset 29.9.2006 klo 20 ja 23 uutisoivat painottaen vääriä syyllisyysepäilyasioita, kun kyseessä on tosiasiassa kansakunnan tosiasialliset KGB-kytköksissä olevat ns. poliittiset päättäjät, jotka eivät halua että neuvostoaikaisista lipukielisyyksistään muistutetaan
http://www.kavkaz.fi/vanhanen.html
Matti Vanhasen motiivina lienee suunnaton ryssäläinen vitutus Neuvostoihailunsa paljastamisesta http://www.kavkaz.fi/vanhanen.html uutisointina

http://www.nelonen.fi/video/default.asp?c=1&v=1749

Ihmeteltävää on ettei epäillyn Seppo Lehdon nimeä voida mainita uutisissa, kun on kerran asiasta kuulusteltu 25.9.2006 Tampereen KRP:n tiloissa ja siitä on annettu lehdistötiedotteekin eri uutisryhmien kautta. Sensijaa annettiin puheenvuoro tunnetulle KGB:n aisankannattaja pääministeri Matti Vanhaselle, sekä vastaavan tason presidentinkanslian lausumille, joilla hämärrytettiin jälleen kerran kansakuntamme todellista stalinistista törkytilaa eli aluemiehitystemme jatkumista.

Ihmeellistä sensurointia on Seppo Lehdon nimen mainitsematta jättäminen Nelosen uutisissa kun tamperelaisen aluepalauttaja Seppo Lehdon kasvotkin näytettiin TV:ssä, samoin ko. asiasta on ollut luettavissa netin eri palstoilla, ketä on kuulusteltu aiheesta 25.9.2006

Kyseenalaisia suomalaisuuteen (syntipukkina: Seppo Lehto) kohdistuvia rikosilmoituksia olivat tehtailleet mm. vähemmistövaltuutettu Mikko Puumalainen kansankiihotuksesta "neekeri- ja somali-sanojen" perusteella, törkeästä kunnianloukkauksesta 2004 homokuninkaana City-lehdessä esitelty Oras Tynkkynen ja entinen vihreiden hallituksen jäsen Sylvain Aristide Kipre norsunluurannikolta, jolla on jo 2 lähestymiskieltotuomiota laittomien uhkausten ja päällekarkaustensa jäljiltä Seppo Lehdon suojaksi (viimeisin raukeaa 6.11.2006), pari syyttäjää eli kihlakunnansyyttäjä Jouko Nurminen ja alaisensa Ulf Reimers, jotka ovat ajaneet ammattitaidottomasti syytteitä väärin perustein Seppo Lehdon vahingoksi, sekä asioissa toiminut ammattikuntaansa häpäissyt tuomari Anja Aulomaa, sekä Yleisradio verkkosivujensa mukaamisesta tekijänoikeusrikoksena ymv:aa

Kaikki tämä on löydettävissä netistä hakusanoilla Seppo Lehto

Poliittisen vainon syynä lienee tämä tunnettu neukku-Suomen ja Suomen taudin aiheuttama vaikeneminen ja toisinajattelijoiden vaino aluepalautusvaatimusten esittämisen takia http://www.kavkaz.fi sivujen mukaisesti

Viite:

Krp tutkii valtiojohtoon kohdistuneita kunnianloukkauksia internetissä 29.9.2006 Nelosen TV-uutisissa klo 20 ja 23 jälkeen

Ohessa tekstiversio:

Krp tutkii valtiojohtoon kohdistuneita kunnianloukkauksia internetissä
Julkaistu 29.9.2006 19:43

Keskusrikospoliisi tutkii valtion ylimpään johtoon kohdistunut kunnianloukkaus-rikoksia internetissä. Epäiltynä on tamperelainen yksityishenkilö Seppo Lehto kertoo Nelosen uutiset.
Epäillyt rikosnimikkeet ovat törkeä kunnianloukkaus, kunnianloukkaus ja kiihottaminen kansanryhmää vastaan. Kohteena ovat olleet lähes kaikki Suomen KGB-huippupoliitikot ja "vähemmistöt".
Tutkintapyynnön asiassa ovat tehneet valtakunnansyyttäjänvirasto, vähemmistövaltuutetun toimisto ja tamperelaiset yksityishenkilöt. Syyteharkinnan tekee valtakunnansyyttäjänvirasto.
Asianomistajana poliisi on kuullut jutussa ainakin yhtä kansanedustajaa Oras Tynkkystä (vihr).

Myös presidentti Tarja Halonen on tietoinen krp:n tutkinnasta ja mahdollisesta asianomistaja-asemasta jutussa. Presidentin lehdistöpäällikkön mukaan Halonen on ilmoittanut, ettei hän halua puuttua asiaan.
Pääministeri Matti Vanhasen (kesk) mielestä jutun selvittäminen on tarpeen, jotta internetin loukkaaville kirjoituksille ja kuville löytyy jokin raja.
Pääministeriin krp oli yhteydessä keväällä. Viranomaisten toive oli, että Vanhanen antaisi suostumuksensa nimen käyttöön tutkinnassa.
"Tällä on yleisempää merkitystä, ei niinkään henkilööni liittyen. Olen kertonut että olen siihen valmis", Vanhanen sanoi Nelosen uutisille.
Lopullisen lupansa Vanhanen sanoo antavansa, kun esitutkinta valmistuu. Vanhasen mielestä kukaan ei tätä nykyä kanna vastuuta netin loukkaavista kirjoituksista ja kuvista.

Keskusrikospoliisi on tehnyt jutussa oikeusapupyynnön tiettävästi Yhdysvaltoihin.
Jutun syyteharkinnan tekevä valtionsyyttäjä sanoo, että tämänkaltaisissa jutuissa ongelmana on luotettavasti selvittää sivujen tekijä esimerkiksi silloin jos palvelin on ulkomailla.

Helsingin Sanomat
hs.online@sanoma.fi
-------------------

Motiivi pääministeri Matti Vanhasen, presidentti Tarja Halosen, kansanedustaja Oras Tynkkysen, Ylen, tuomari Anja Aulomaan, syyttäjien Ulf Reimersin, Jouko Nurmisen ymv:ien yhteistyölle lienee neuvostoaikojen ihailu ja yhteinen ns. kyseenalainen hyvä ja aluemiehitystemme peittelytavoitteet:

........
Ohessa myös ansiokas sivusto aluepalautuksiamme vaatien http://www.aluepalautus.net
--------------------
Päivän päätteeksi palautteeni Paavo Väyryselle blogiinsa, sekä osittain sama viesti Kari Uotille:) blogiinsa:

Kepulaiset käyvät kuumina

29.9.2006 Matti Vanhanen nyyhki julkisesti Nelosen uutissa kunniansa perään samoin kuin kevättalvella pillunpuutteessaan tekstiviestiensä jäljiltä

KRP on laitettu asialle kepuloisten kunnian perään. Saako nauraa;)?

Kari Uotille terveisiä Tampereelta 30.9.2006 oheiseen blogiinsa: http://www.kariuoticonsulting.fi/blog

Minulla on kokemusta kepuloisten vainoista jo yli 10 v. takaa jolloin pudotin Paavo Väyrysen presidentinvaalien 1:ltä kierrokselta. http://paavovayrynen.blogspot.com/ kertoo tarkemmin lehtileikkeiden kera ko. ajasta. Ko. tapahtuman jälkeen oli jos jonkilaista jäynää kepuloisten taholta Markku Laukkasta ja Suomenmaa-lehteä myöden.

Tarkennuksena: Kiistän olevani kylähullu, muuten kyllä yhdyn kritiikkiisi ; )

Seppo Lehto http://www.kavkaz.fi miehitettyjen alueiden palautus yhteinen asiamme? ;)

Ohessa lopuksi Kari Uotin mietteitä aiheesta mihin annoin ylläolevan palautteen:

"30.9.2006

Pääministeri menetti harkintakykynsä

KRP on keväällä ryhtynyt tutkimaan valtiojohtoon kohdistuvaa ilkeämielistä kirjoittelua netissä. Asiassa on tehty oikeusapupyyntöjä ulkomaita myöten, juttuun on määrätty syyttäjä valtakunnansyyttäjän virastosta. Mitä ihmeellistä tässä sitten on?

On aivan omituista ja arveluttavaa, että poliisi aloittaa esitutkinnan asianomistajarikoksesta, tässä tapauksessa ilmeisesti kunnianloukkauksesta, ilman, että asianomistaja tällaista vaatii. Poliisi potkii valtuuksiaan taas laajemmalle. Lakia käytetään urinaarina.

Hulluinta asiassa on, että pääministeri on lähtenyt tähän mukaan antamalla "käyttää nimeään", kuten hän asian ilmaisee. Hän ei kuitenkaan ole tehnyt lopullista päätöstä siitä vaatiiko hän rangaistusta, kunhan käyttää valtion resursseja tällaiseen näppiharjoitukseen.

Mitenkähän tutkinnassa oleva ilkeämielisyys on pääministeriä vaivannut. Onko hän törmännyt kirjoitukseen netissä surfatessaan? Onko hänelle aiheutunut tästä sellaista mielipahaa, joka ylittäisi rikoksen tunnusmerkistön? Tuskin, kuten hän itse toteaa, nyt on päätetty tehdä esimerkki "keissi". Voin kokemuksesta sanoa, että kun valtio ryhtyy teettämään tällaisia esimerkki keissejä, vastaajan oikeusturva tässä maassa on aika köykäinen.

Laki määrää: kunnianloukkauksena ei pidetä arvostelua, joka kohdistuu toisen menettelyyn politiikassa, elinkeinoelämässä, julkisessa virassa tai tehtävässä, tieteessä, taiteessa taikka näihin rinnastettavassa julkisessa toiminnassa ja joka ei selvästi ylitä sitä, mitä voidaan pitää hyväksyttävänä - paljon saa pääministeriä pilkata, että tämä raja ylittyy.

Tässä näyttää olevan menossa kepulainen median suitsimiskampanja, jonka ensimmäinen uhri oli IS:n päätoimittaja Pietilä ja seuraava joku tamperelainen kylähullu. Meininki on kuin Venäjällä, mutta se ei ole mitään uutta.

Poliisi on vasikoinut vakiintuneen tapansa mukaan salaisen asian luottotoimittaja Lehtiselle, joka otti asia esille pääministerin kanssa. Samainen toimittaja on se, joka hyökkäsi aikanaan Rusin kimppuun lentoasemalla syyttäen tätä vakoojaksi. Lehtisestä on tehty sytytin valtion häpeäpommiin.

Poliisilla olisi tärkeämpääkin tekemistä, voisivat tutkia, onko pääministeri yhdessä presidentin kanssa huolehtineet virkavelvoitteistaan Suomea sitovien ihmisoikeussopimusten toteuttamisessa. Suomi ottaa turpaansa ihmisoikeustuomioistuimessa kiihtyvään tahtiin. Tarttis varmaan saattaa järjestelmä täällä lailliselle tolalle.

There is no God - no Law, and we have a prime minister worth ..."

 

Post a Comment

<< Home